Somon la teflon

de Bucataras Medi in Peste, 8 Mai 2010 | 7080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .3 buc. somon
  • .sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la teflon:

Se spala bucatile de somon sub jet de apa rece si apoi se sterg cu un prosop absorbant.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se incinge gratarul de teflon si se aseaza bucatile de somon.

Cand sunt rumenite pe o parte se intorc pe cealalta parte si se lasa pana se rumeneste

.Se scot apoi si se servesc alaturi de o garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la teflon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bucataras Medi 1

08.05.2010, 21:27

Multumesc, mamidesara!................

eclerash 1

16.05.2010, 16:43

arata foarte bine....desi nu are multe condimente,caci spre deosebire de voi eu le ador! ...eu merg pe principiul ”nicio masa fara condimente”.in felul acesta evit sa pun prea multa sare sau vegeta plina de E-uri....in fine,fiecare cu gusturile lui

Bucataras Medi 1

16.05.2010, 17:04

Eclerash, si eu folosesc condimente dar depinde ce prepar.............nu folosesc in schimb vegeta...............am consumat si eu pe vremuri dar am renuntat demult la ea..................

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gratin de peste